Victron Energy Cerbo GX
Victron Energy Cerbo GX
Victron Energy Cerbo GX
Victron Energy Cerbo GX
Victron Energy Cerbo GX

Victron Energy Cerbo GX (D1564403)

Fiyat : ₺17.171,64(KDV Dahil)
₺1.645,62 'den başlayan taksitlerle

Cerbo GX, tamamen yeni iletişim merkezi, nerede olursanız olun sisteminiz üzerinde her zaman tam kontrole sahip olmanızı sağlar ve sistem performansını en üst seviyeye çıkarır. Victron Uzaktan Bağlantı Yönetimi (VRM) portalımız üzerinden kolayca bağlanın veya ek GX Touch aksesuarı, MFD veya Bluetooth işlevselliğine sahip VictronConnect uygulamamız ile doğrudan erişim sağlayın. GX serisi için yapılan bu son güncelleme, akıllı güç çözümlerini her açıdan yeniden tanımlayarak bağlanabilirliğe ilişkin en iyi özellikleri bir arada sunuyor.

Cerbo GX ile akünün şarj durumunu, güç tüketimini, PV, jeneratör veya elektrik şebekesinden güç toplama sürecini anında görüntüleyin veya depo seviyelerini ve sıcaklık ölçümlerini kontrol edin. Kıyı gücü giriş akımı sınırını kolayca kontrol edin, jeneratörleri (otomatik olarak) başlatın/durdurun veya sistemi optimize etmek için ayarları değiştirin. Uzaktan yönetimle uyarıları takip edin, tanılayıcı kontrolleri gerçekleştirin ve sorunları çözün. Cerbo GX güçle ilgili zorlu süreçleri zahmetsiz bir deneyime dönüştürür.

Cerbo GX, sistem bileşenlerinizin performansını gerçek zamanlı olarak en üst seviyeye çıkarır ve bu bileşenlerin kusursuz bir uyum halinde olmalarını sağlar. Çift Çekirdekli İşlemcisi ve ek CAN veri yolu bağlantı noktası ile artık daha da büyük sistemleri destekleyebilirsiniz. İkinci bağlantı noktası eşzamanlı olarak bağlanan 25 adede kadar VE.Can güneş enerjili şarj cihazını desteklerken yönetilen (lityum) aküleri yakından takip edin. Yeni NMEA 2000-out support, GX ürününün herhangi bir tekne ağına kolayca entegre olmasını sağlar. Dört depo ve dört sıcaklık bağlantı noktasının yanı sıra 3 VE.Direct bağlantı noktası, 3 USB bağlantı noktası, 4 dijital giriş ve 2 röle ile üst düzey kontrole sahip olacaksınız. Sistem performansını maksimum düzeye çıkarmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR