MINNKOTA RT80/ ST/ I-PILOT LINK, 24V  72'
MINNKOTA RT80/ ST/ I-PILOT LINK, 24V  72'
MINNKOTA RT80/ ST/ I-PILOT LINK, 24V  72'
MINNKOTA RT80/ ST/ I-PILOT LINK, 24V  72'
MINNKOTA RT80/ ST/ I-PILOT LINK, 24V  72'

MINNKOTA RT80/ ST/ I-PILOT LINK, 24V 72' (7453083)

Fiyat : ₺137.760,00(KDV Dahil)
₺13.202,00 'den başlayan taksitlerle

 

Kaldırma Destekli Tasarım: Terrova montajındaki yaylı bir düzenek, trolling motorunu her seferinde zahmetsizce yerleştirmeyi sağlar.
İstifleme/Açma Kolu: Montajdaki bu kola basın ve düşme rampaları, trolling motorunuzu zahmetsizce suya kaydırır. Ve hareket etmeye hazır olduğunuzda, Kaldırma Desteği motorun zahmetsizce durmasına yardımcı olur.
i-Pilot Link Entegre GPS Trolleme Sistemi: i-Pilot Link, trolleme motorunuzu Humminbird balık bulucunuza bağlayarak tekneniz üzerinde benzersiz bir kontrol sağlar. Trol motorunuzu Link'in renkli dokunmatik uzaktan kumandasından veya Humminbird'den kontrol edin. Nokta Kilitleri ayarlayabilir, yolları kaydedebilir, derinlik hatlarını takip edebilir, en sevdiğiniz noktalara otomatik olarak gidebilir, hızı ve yönlendirmeyi kontrol edebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
Nokta Kilidi: Sadece bir düğmeye basın ve Spot Kilidi sizi benzersiz GPS doğruluğu ile yerinde tutar. i-Pilot GPS sistemlerinde bulunan Spot-Lock, trolling motorunuza dokunmadan otomatik olarak herhangi bir verimli balık avlama noktasının tam üstünde kalma gücü verir.
AutoPilot™: Teknenizi seçtiğiniz herhangi bir yönde otomatik olarak yönlendirin. Trol motorunuzun başını gitmek istediğiniz yöne doğrultun, AutoPilot™'u etkinleştirin ve trolling motorunuz rüzgar, dalga ve akıntı için düzeltme yaparak sizi otomatik olarak o rotada tutacaktır.
Push-to-Test Pil Ölçer: Anında "şarj aşaması" okuması almak için bir düğmeye basın.
Gelişmiş Korozyon Koruması: Riptide® motor alt ünite muhafazaları kumlanmış, ardından oksitlenmeyi ve paslanmayı önlemek için alüminyumla kaplanmıştır. Ardından, son bir toz boya tabakası nihai koruma sağlar.
Digital Maximizer™: Tek bir pil şarjıyla 5 kata kadar daha uzun çalışma süresi sağlar. Bu değişken hızlı trolling motorları, tam hızınızı ayarlamanıza izin verir ve yalnızca ihtiyaç duyduğunuz kadar güç sağlayarak pilinizi tam bir gün boyunca balık tutmak için korumanıza yardımcı olur.
Weedless Wedge™ 2 Pervane: Pili tüketen doğrama ve hackleme olmadan her şeye güç sağlayan geriye doğru taranmış alevli bıçaklara sahip Weedless Wedge™ 2, balıkçılıkta en güvenilir aksesuarlardan biridir.
Yıkılmaz Kompozit Mil — Ömür Boyu Garantili: Minn Kota trolling motorunuzun merkezinde yok edilemez bir kompozit mil bulunur. Bu bir Minn Kota'ya özeldir ve ömür boyu garanti ederiz.
Mobil Uygulama Uyumluluğu: Mobil uygulamamızla i-Pilot'u doğrudan Apple® veya Android™ cihazınızdan kontrol edin. Hız, direksiyon, Nokta Kilidi ve Gelişmiş Otomatik Pilot üzerinde hızlı komuta ve ayrıca i-Pilot yazılımını güncelleme becerisine sahip olursunuz.
Serin, Sessiz Güç: Her Minn Kota alt ünitesi, trolling motorunun ömrünü uzatmak için soğuk çalışır ve sessiz kalır.
Dahil Olanlar: Riptide Terrova 80 lb. 72" motor, i-Pilot Link Uzaktan Kumandası, Uzaktan Şarj Kablosu, USB DC Adaptörü, Askı, Yön Sensörü, 30' Ethernet Uzatma Kablosu, MKP-33 Prop ve Montaj Donanımı.

 

Model:RT TERROVA 80 / I-PILOT LINK - 72
Voltaj:24V

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR