7500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
Garmin GT17M-THF Chirp Ayna 0° 80-165 kHz 1kW
Garmin GT17M-THF transdüser (ayna), balık bulmayı kolaylaştıran güçlü CHIRP sonar teknolojisiyle su altını net şekilde görüntülemenizi sağlar. 80-165 kHz frekans aralığında geniş tarama yaparak balıkları, dip yapısını ve derinliği daha doğru analiz etmenize yardımcı olur.
1 kW gücü sayesinde tuzlu suda 548 metre derinliğe kadar yüksek performans sunar. Net hedef ayrımı ve düşük gürültü seviyesi ile ekranda daha temiz görüntüler elde edilir.
Paslanmaz çelik gövdesi uzun ömürlü kullanım sağlarken, gömme montaj yapısı tekne altında sürtünmeyi azaltır ve daha stabil veri alınmasını destekler. Farklı gövde açılarına uyumlu yapısı sayesinde birçok tekne tipinde rahatlıkla kullanılabilir.
Garmin Auto-ID özelliği ile takıldığı anda otomatik tanınır ve ekstra ayar gerektirmeden çalışmaya başlar.
Teknik Özellikler
• Frekans: Orta bant CHIRP (80-165 kHz) • Güç: 1 kW • Açı genişliği: 9° – 18° • Maksimum derinlik: 548 metre (tuzlu su) • RAPIDRETURN™ sonar uyumlu • Kablo uzunluğu: 15 metre • Ölçüm: Derinlik ve sıcaklık • Pin sayısı: 8-pin • Desteklenen deadrise/transom açıları: 0° – 7° arası • Gövde malzemesi: Paslanmaz çelik
Paket İçeriği
• GT17M-THF transdüser (ayna) • Jam nut • Spacer • 2 washers • 2 adet ayar vidası • Thread izolatörü • Gövde izolatörü • Dokümantasyon
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.